Sociala Medier, Tips, Twitter

7 sätt för företag att använda listor på Twitter.

Listor på Twitter är till för att skapa egna flöden. Du kan använda dem både privat eller som företag. Idag tipsar jag om 7 sätt för företag att använda listor på Twitter.
Enkelt förklarat är det så att genom att lägga olika konton i olika listor kan du välja att bara se tweets från den lista du för stunden är intresserad av att läsa. Blev det för krångligt?

7 sätt för företag att använda listor på Twitter

Följer du många på Twitter kan det bli väldigt rörigt och flödet går snabbt. Genom att skapa listor för olika kategorier av konton kan du välja vad du vill se och inte.
Ok, då kör vi. 7 sätt för företag att använda listor på Twitter:

  1. Hålla koll på konkurrenterna. Lägg dem i en (privat!), egen lista så kan du lättare se vad och hur de använder sig av Twitter. Hur mycket engagemang får de på sina tweets? Vilka interagerar med dem? Vad delar de för innehåll?
  2. Lägg dina kunder i en lista så kan du enkelt interagera med dem så de känner sig betydelsefulla för ditt företag. När man lägger någon i en lista får personen en notis, så det är ett bra sätt att låta dina kunder veta att du bryr dig.
  3. Dina mest aktiva följare (retweetar, gillar och kommenterar) kan vara bra att lägga i en egen lista så du enkelt kan interagera med dem.
  4. Lägg konton som postar värdefullt innehåll som är relevant för dina kunder i en lista. Du kan då lättare dela vidare till dina kunder.
  5. Lista för influencers i din bransch. Lär av dem och se hur de agerar på Twitter.
  6. Rekommenderade konton. Lägg alla konton du rekommenderar andra att följa i en lista så har du dem på ett ställe.
  7. Lägg alla anställda som finns på Twitter i en lista så kan du lätt kommunicera med dem.

>>> Här kan du läsa hur du skapar listor på Twitter <<<

Som vanligt får du väldigt gärna lämna en kommentar om du har fler bra förslag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply