Pinterest, Skribent, Sociala Medier

Ny artikel på Internetworld

Förra veckan publicerades min artikel ”Så ser e-handlarna på trenden med köp-knappar” på internetworld.se.

Rykten gör gällande att Pinterest är på gång att lansera en ”köp-knapp” under året, kanske redan inom de närmaste tre till sex månaderna, enligt sajten Re/code. Funktionen skulle tillåta användare att beställa och köpa produkter de hittar direkt på Pinterest utan att behöva lämna appen eller sajten.

E-handelsföretag kan i dagsläget använda Pinterests Rich Pin-funktion för att automatiskt få med prisuppgift och tillgänglighet på sina varor, men för att göra en beställning eller ett köp måste du gå vidare till deras sajt. Det är troligtvis betaltjänsten Stripe som kommer att sköta transaktionerna. De sköter redan liknande betalningslösningar för både Facebook och Twitter, skriver Re/code.
Läs hela artikeln här

 

internetworld

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply