Personligt

Lördagslista

Då är det dags för ännu ett inlägg i personlighetskategorin och jag har lånat denna lista som Elin på Teknifik skrivit. Den handlar om jobb. Here we go. Lördagslista:

Lördagslista

Vilket var ditt drömjobb när du var liten?
Veterinär, jag har alltid älskat djur och är uppväxt på en gård med hundar, travhästar, getter och lite andra djur. Jag älskar inte spindlar dock. Jag är livrädd för dem. Tycker alla spindlar är stora som katter och har t.o.m haft dammsugaren igång under en hel dag pga livrädd att monster-katt-spindeln skulle krypa ut. Kan tänka mig att flytta var som helst där det inte finns några.

Vad jobbar/jobbade dina föräldrar som?
Mamma är förskollärare och pappa fotograf. Därav mitt fotointresse.

Vilket var ditt första jobb?
I en godisbutik! Haha! Det fanns choklad i mängder!

Vilket jobb sökte du som du inte fick?
Oj, det finns många.

Vilket jobb kan du absolut inte tänka dig?
Obducent. Not my cup of tea.

Vilket jobb som du fått är du mest stolt över?
Jag är mest stolt över att jag frilansat för internetworld. So far……

Vilket jobb brukar andra säga att du borde ha?
De brukar säga att jag redan jobbar med det jag borde ha eller att jag borde jobba med hundar. Jag har ju uppfödning av Nova Scotia Duck Tolling Retrievers under kennelnamn Seawild’s, men det är en hobby.

Vilken fråga är jobbigast på anställningsintervjun?
Vad är dina svaga sidor. Jag har massor med svaga sidor, men försöker se dem som utvecklingsbara potential och inte svagheter. Hehe, snillrikt va?

Vilket jobb är du mest fascinerad av?
Förskollärare och dagispersonal i allmänhet. Hur orkar de?
De jobbar med vår framtid.
De tar hand om framtiden.
HURRA för er! Credit till er alla!

Om du fick prova vilket jobb som helst under en dag – vad skulle du välja?
Radiopratare. Jag är otroligt bra på att prata. Ibland kanske lite för mycket. Tror jag skulle vara hilarious om jag får säga det själv.

Trevlig helg på er!

Listan kommer från Teknifik

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Elin Häggberg // Teknifik 13 mars, 2016 at 16:01

  Kul att läsa! 😀 Första jobbet i godisbutik – vilken dröm!!!!!
  Spännande med hunduppfödning och hallå starta en podcast vetja! Bästa sättet att leva ut sina ”radiopratar-drömmar”. Ska göra nån riktigt rigorös podcast-skola på Teknifik framöver (mycket sådant jag vill göra så det tar lite tid) hint hint 😉

  • Reply Maria Gester 13 mars, 2016 at 17:26

   HURRA! Jag längtar till podd-skolan! Ja, kanske borde testa att podda 😉

  Leave a Reply

  EnglishSwedish