Referenser

 

MINA VÄNNER BESKRIVER MIG MED DESSA ORD: Orädd, framåt, uppkäftig (vet inte vad de pratar om?), lojal, lätt galen och envis som få.


 

Maria är både kunnig och engagerad inom sociala medier. Hon ser både möjligheter och är intresserad av konkreta resultat. Jag har haft stor glädje av både hennes kunskaper och generositet i att dela med sig av dem.

Pontus Staunstrup, Digital strategist, Content marketing, Social media, Native advertising, Advisor/Speaker


 

Maria är en otroligt skicklig Social Media Manager och skribent. Hennes positiva energi och höga ambitionsnivå resulterar i en arbetsglädje för samtliga i hennes team. Det är en fröjd att arbeta i projekt tillsammans med Maria.

Suzan Hourieh Lindberg, Concept, Strategy and Business Development at Berghs School of Communication


 

Jag har haft nöjet att arbeta med Mia under uppbyggnaden av vår avdelning inom sociala medier. Hon har en positiv inställning till det mesta och är lätt att arbeta med då hon ger stöd och utvecklar hela teamet.
Hennes kreativa lösningar för att hjälpa våra kunder att nå deras mål är en stor anledning till att hon utmärker sig och även här hjälper oss andra att tänka utanför boxen!

Kristina Sävje, Social Media Manager Viva Media 


 

referenser - elina blom westergren

Mia är en kompetent och driven skribent som alltid levererar i tid och som kommer med många egna idéer. Hon har stor kunskap och relevant utbildning inom sociala medier, och har stärkt vårt varumärke genom sina insatser. Jag skulle absolut rekommendera henne för arbete inom journalistik, social media eller PR.

Elina Blom Westergren,
Cheif Editor at Barntotal.se
Freelance technology writer – Vicimedia

 

 


 

Maria är en otroligt kompetent person som alltid gör ett strålande jobb. Hennes positiva attityd och sin vilja att utvecklas och prestera har gjort henne till en enorm tillgång för oss på Barntotal. Jag vill varmt rekommendera Maria till alla företag som letar efter en Social Media Experter och kommunikatör.

Daniel Juzovitskij – Project leader och web developer
Trulls Publishing

 

No Comments

Leave a Reply

EnglishSwedish