Appar, Sociala Medier

Fördelar med livestreaming

Det har ju lanserats en ny livestreaming-app, Meerkat, som ni garanterat inte har missat. Det fick mig att börja fundera på hur detta med livestreaming kommer att öka under 2015 för marknadsföring i sociala medier.
Jag är helt säker på att fallet kommer att bli så.

fördelar med livestreaming
Fördelar med livestreaming:

– Marknadsförare kan mäta och se hur många kunder som tittar på deras sändningar, även se om de tittar på hela eller om de avslutar. Mäta engagemanget hos sina kunder.

– Liveströmmar är råmaterial, dvs de är inte editerade på något vis utan tittaren ser exakt det som sänds. Du kan visa hur företaget är bakom kulisserna, hur produktionen fungerar och hur arbetsmiljön är, exempelvis.

– Lätt att använda. Du behöver inte vara utbildad journalist eller filmare för att använda tjänsten. Du behöver i princip bara en smartphone eller en ipad/tablet.

– Med Twitters förvärvade app, Periscope, kommer du kunna sända direkt till dina följare på Twitter. Den finns dock endast i betaversion än så länge. Det är en klar fördel att inte behöva värva följare och fans innan du kan börja sända, utan använda dig av dina befintliga.

– Du kan demonstrera produkter, visa sneak-peaks, presentationer, föreläsningar, intervjuer för att nämna några exempel jag tänker på själv.
Allt detta i realtid! Hur bra är inte det?!

Det var några av mina egna tankar kring detta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

EnglishSwedish